A vízvezeték szerelő, aki nem csak marhahúst talált egy eldugult csőben

A népszerű Reddit egyik kifejezetten vízvezeték szerelők által szerkesztett fórumán több kolléga osztotta már meg a tapasztalatait annak kapcsán, hogy mit próbáltak már lehúzni az emberek a toaletten, aminek dugulás lett a vége.

Van egyszerű és nem egyszerű dugulás is

A lefolyócsövek és szennyvízelvezetők előbb vagy utóbb eldugulnak. A mindennapi használat, a mosogatón lefolyó olajos, zsíros folyadékok megdermednek, lerakódnak szépen lassan eltömítve a lefolyóinkat. Ezt a folyamatot mi is meggyorsíthatjuk azzal, hogy olyan dolgokat próbálunk eltűntetni a csővezetékeken keresztül, amiknek nem ott lenne a helye. Az egyik szakember a már említett internetes fórumon egészen meglepő dolgokat talált a csövekben megrekedve. Az olyan általános dolgok között, mint az összetépett pelenka, őrölt kávé, kenyér, marhahús, ételmaradék, kövek, valamint játékok, akadt egy-két kellemetlenebb dolog is. Ilyen volt például a kismacska és egy alomnyi döglött patkány is. Bár még mindig nem ez a beszámolók megdöbbentő része.

Spórolás a WC-kagylón keresztül

A számos meglepő történet között az egyik legelképesztőbb az a sztori, ami egy temetkezési vállalkozásról szól, és amit telephely eldugult csatornáiban találtak. A több típusú szolgáltatást biztosító cég ugyanis úgy próbált spórolni, hogy a halottakon elvégzett műtéti beavatkozásból (ez lehet „szépészeti” vagy „temetés-kompatibilissé” tétel) származó „maradékokat”, mint például a vért és egyéb anatómiai alkotóelemeket elszállíttatás helyett megpróbálták a lefolyókon keresztül eltűntetni. Természetesen dugulást okozott a történet, a turpisságra pedig fény derült. Tehát bármennyire is jó és kényelmes ötletnek tűnik a dolgok lefolyón keresztüli eltűntetése, a végeredmény nem biztos, hogy megegyezik majd a várttal. Ugyanis nem lefolyóba való szemét dugulást okoz, a duguláselhárítás pedig néha felér egy vallomással.