Lehet, hogy egyelőre nem akar a télről gondolkodni, de rengeteg pénzt és stresszt spórolhat meg magának azzal, ha most felkészíti ingatlanját a következő hideg évszakra.

Tippek a téli melegítéshez!

Most a legjobb módokat tudhatja meg arra, hogy az ingatlan melegét megőrizze ezen a télen, függetlenül attól, hogy bérbeadó, háztulajdonos vagy bérlő. Ha még nem tette meg, győződjön meg arról, hogy ingatlanja fűtetlen területein, különösen a padláson, szigetelve vannak a csövek. Még akkor is, ha már szigetelte a csöveket, most jó alkalom arra, hogy ellenőrizze a csövek megfelelő szigetelését, mivel a hideg idő beköszöntével még kis hézagok is lefagyaszthatják őket. Noha sokan szeretünk pénzt megtakarítani, ahol csak tudunk, a fűtés tartós bekapcsolása a téli hónapokban hosszú távon valóban pénzt takaríthat meg. Célszerű a központi fűtést legalább 15 ° C hőmérsékleten bekapcsolva hagyni, hogy megvédje a tulajdont a nedvességtől és a páralecsapódástól. Ha Ön bérbeadó, akkor azt tanácsolja bérlőinek, hogy ezt tegyék egész télen.

Ha Ön vagy bérlői távol vannak a téli időszakban, fontos, hogy az ingatlant biztonságban tartsák, amíg üres. A bérbeadóknak meg kell látogatniuk ingatlanukat, amíg a bérlők távol vannak, hogy ellenőrizzék, nincs-e túl hideg az ingatlanban és nem fagynak-e le a csövek, míg a háztulajdonosoknak ki kell üríteniük a vízrendszert (ha sokáig lesznek távol). A melegmegőrzés egyszerű módja az, ha huzatkizárókat szerel fel a postaládájába és a külső ajtókra. Ha bérlőinek nehezen melegedik az ingatlan, célszerű azt tanácsolni nekik, hogy a belső ajtóknál is alkalmazzanak huzatkizárókat. Ez segíthet abban, hogy bent maradjon a meleg, amikor kint lehűl a levegő. Míg a függöny behúzása jó módja annak, hogy otthona kellemes legyen, miközben az éjszakák sötétebbé és hidegebbé válnak, most van a legjobb alkalom arra, hogy elkezdjen gondolkodni néhány nehezebb, megfelelően bélelt függönyön.