Csőtörés bemérés

A vízvezeték és szennyvizet elvezető csővezeték olyan, mint egy fedett, de nyirkos, dohos területen elrejtve, a nap huszonnégy órájában dolgozó közmunkás. Sokáig bírják a munkájukkal járó strapát, ám külső hatások, és a munka előbb, vagy utóbb, de megtöri azokat. Kérje műszeres csőtörés vizsgálat szolgáltatásunkat a probléma egyszerű felderítéséhez! Hívja kollégáink.

 

Rejtett törés, repedés esetén, amire szüksége van: csőtörés bemérés

Nem vitakérdés, hogy a megtört, megrepedt vezetékből szivárgó, vagy rosszabb esetben magas nyomással kiáramló víz, gáz vagy szennyvíz komoly károkat tehet az ingatlanában. Fontos megjegyezni, hogy a csőtörés és csőrepedés tünetei nem minden esetben jár felfelé bugyborékoló, spriccelő (szenny)vízzel, így sokszor nem is lehet a sérüléseket „ránézésre” bemérni. Javallott sürgősen megtalálni a probléma gyökerét. Ehhez a feladathoz feltétlenül szüksége lesz egy szakemberre. Szerencsére magasan képzett vízszerelőink az önnek megfelelő módszerrel tárják fel otthona csőrendszerének problémás szakaszait, majd tesznek javaslatot a javítás mikéntjére.

De hogyan?

A csővezetékeket ideális esetben a földbe, a padló betonaljzatába, vagy éppen a gipszkarton falakba „kuckóztatják” be, ami esztétikai szempontból valóban előnyös. Ugyanakkor probléma esetén a pofás vezetéklogisztika előnye hátránnyá válik, mivel egy alattomosabb repedés, sérülés esetében nehezen behatárolható lesz a probléma origója. A sérült terület megtalálására két módszer lehetséges. Az egyik a sebészeti beavatkozás, azaz: csőtörés bemérés bontással. Ilyenkor a burkolat, vagy éppen a padló helyenkénti eltávolításával kell megkeresni a fájdalmas pontot, ami sok esetben a vezetéknyomvonal „erőszakos” követésével jár. Ez hosszabb távon költségesebb, mivel nem csak a szolgáltatás, hanem helyreállítás és egyes esetekben az egész csővezeték lecserélése is pénzbe kerül majd.

Van alternatíva! Műszeres csőtörés bemérés.

Természetesen tudunk ajánlani kíméletesebb csőgyógyászati megoldást is. Ez pedig nem más, mint a műszerekkel végrehajtott csőtörés bemérés. A műszeres csőtörés bemérés költséghatékony és gyors megoldást kínál a sunyibb törések és repedések megtalálására. Vízszerelőink precíziós eszközeinek segítéségével anélkül mérik be a sérült pontokat a vezetékrendszerében, hogy komolyabb felfordulást és károkat okoznának az otthonában. Így Ön megszabadul a bontás hozadékaként létrejövő törmelék elszállításából, és a felújítási munkálatokból származó költségek nagy részétől, mivel csak a hibahely környékét érinti a csőtörés elhárítás. Amennyiben azt tapasztalja, úgy véli, hogy ilyen problémával áll szemben, ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésére!