Vízszerelő, vízszerelés, akár azonnal

Elromlott mosógép, dugulás, csőtörés vagy csőrepedés – ez csak pár probléma, ami szembejöhet önnel az otthonában. Ilyenkor választhat: megpróbálja saját kezébe venni a dolgokat és kísérletet tehet a javításra, vagy meglátogatja Önt egy profi vízszerelő, akit az év minden napján elérheti, és akár azonnali indulásra is kérheti, amennyiben SOS esetről van szó! Keressen minket teljes körű vízszereléssel kapcsolatban, bármely épülettípusra! Kérjen tanácsot vízszerelő szakembereinktől!

 

Nem mindig érdemes „szakembereskedni”

Ma már az interneten számtalan olyan audio-vizuális útmutató található, aminek a segítségével mi is könnyen elháríthatjuk a csöpögést, vagy beszerelhetünk egy kerti csapot. Viszont a komplexebb feladatok elvégzése, mechanikai problémák megoldása, és összetettebb eszközök megjavítása, vagy éppen beszerelése jobb, ha azokra marad, akiket ezért fizetnek. Ilyen fazon a vízszerelő is. Bár otthonunk valóban tele van olyan vízzel dolgozó eszközzel, amik első ránézésre könnyen szerelhető, hasznos tereptárgyaknak tűnnek, de ön is jobban jár azzal, ha nem becsüli alá az ellenfelét. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nagyobb bajt okozhatunk, mint aminek a megoldására segítségkérés nélkül jelentkeztünk. Mert ugye csak jobb ma egy vízszerelő, mint holnap egy vízszerelő plusz egy mosógépcsere. Például.

Magasfokú szakértelem, hatékony és gyors munkavégzés

Vízszerelő szolgáltatásunk széleskörű megoldást nyújt vizes problémáira a mosdókagyló és WC-tartály cseréjétől a csapokon keresztül a dugulásig. Meghibásodott bojler, elromlott mosógép, rakoncátlankodó mosogatógép? Mi megjavítjuk, rendbe rakjuk, helyre pofozzuk. A tőlünk önhöz érkező vízszerelő beméri és megtalálja a megrepedt, eltört vízvezetéket, a műszeres csőtörés bemérés pedig megkíméli önt a bontással járó kényelmetlenségektől és költségektől. A probléma elhárítása mellett szakemberünk hasznos, karbantartással kapcsolatos javaslatokkal, tanácsokkal látja majd el önt, hogy a jövőre nézve a lehető legkésőbb érezze szükségét egy újabb találkozónak.

Forduljon hozzánk bátran, ha:

Eldugult, ami eldugulhat, és ön nem tud tenni ellene semmit, de rendelkezésére állunk akkor is, ha időszerű már egy csatornatisztítás. Szakemberünk készségesen megjavítja vagy kicseréli vízóráját, lecseréli a csapjait, rendbe rakja otthona vízszolgáltatását. Sürgősen szüksége van a segítségre? Záros határidőn belül kell megoldani problémáját? Olyan gyorsan sietünk a segítségére, hogy azt fogja hinni, hogy szomszédok vagyunk – mindezeket pénztárcasimogató árszabással.
A vízszerelés művészete mellett fűtés- és gázzal kapcsolatos problémáinak elhárításában is szívesen segítünk. A fűtésszerelő és gázszerelő kollégáink szakértelemmel nyújtanak segítő kezet. Keressenek minket bizalommal.