Kazáncsere már 1 nap alatt kéménybéleléssel

A kazáncsere, vagy a kazán, cirkó felújítása cégünk egyik legfontosabb szolgáltatása, így nem csak profi szakemberekkel és csapattal dolgozunk a minőségi munka mellett, hanem akár 1 nap alatt is elvégezzük a kazán cseréjét, felújítását, kéménybéleléssel együtt, így nem kell fűtés, meleg víz nélkül maradnia. Amennyiben esedékes a munkafolyamat, kérjen díjmentes szakmai tanácsot és árajánlatot kollégáinktól a helyszínen az elvégezendő munkálatokra.

Jelenleg lehetősége van részletfizetésre is a nagyobb költségvonzattal rendelkező munkákra!

Akció: fűtésrendszer átmosása díjmentesen kazáncsere esetén

A kazáncsere során nagyon fontos munkafolyamat a rendszer átmosása, amely ugyan nem a kazáncsere része, de fontos, hogy az új kazán egy tiszta rendszerre csatlakozzon rá, és ha elhanyagoljuk ezt a szükséges munkafolyamatot, akkor a későbbiekben pluszköltséggel járhat a kazán üzemeltetése. Nem beszélve arról, hogy egy-egy márka esetén a garanciajegy érvényesíthetőségének feltétele a rendszeres tisztítás.

Kazáncsere, fűtéskorszerűsítés vagy meghibásodás miatt

Azok a kazánok, amelyek hosszú évek óta szolgálják ki önt és családját, a megfelelő karbantartás mellett is végleg elromlanak. Emellett számos esetben az öreges tempót diktáló, csökkent teljesítményű gázkazán folyamatos, ismétlődő javíttatása költségesebb, mint egy újabb darab megvásárlása és beszereltetése. Fontos azt is megemlíteni, hogy a világ nem áll egyhelyben. A földgázt egyre költséghatékonyabban felhasználó technológiákkal felszerelt gázkazánok kerülnek piacra, amik hosszútávon pénztárcakimélőbb megoldásnak bizonyulnak (optimalizáltabb gázégetés kisebb gázszámla), mint a jelenlegi használata és karbantartása.

Érdemes tehát fontolóra venni, hogy a jelenleg még problémamentesen működő gázkazánján lecserélje egy modernebb, hatékonyabb darabra.

A kazán csere egyedül nem könnyű, de lesz segítsége

Fontos leszögezni, hogy egy kazán csere nem egyenlő egy televízió cseréjével. Mivel egy olyan eszközről beszélünk, ami bizonyos körülmények között roppant veszélyessé váló földgázt használ, a csere előírásokhoz, törvényi szabályozásokhoz kötött. Első és legfontosabb szabály, hogy ha eljön a kazán csere ideje, akkor feltétlenül olyan profi személyeknek kell műveleteket elvégezni, mint amilyenek a mi gázszerelő és fűtésszerelő szakembereink, akik szívesen segítenek önnek a csere folyamatában. Szakképzett, hosszú évek tapasztalataival bíró munkatársaink nem csak a csere gyakorlati részében segítenek majd önnek, hanem a magyar kazán csere-bürokrácia sűrű erdejében is eligazítják ön.

Nincs mitől tartania, ugorjon neki bátran

Bizonyára már rákeresett az interneten arra, hogy mivel járhat egy teljes kazán csere. Valószínűleg egyet is értünk abban, hogy nem egy tízperces projekt. Viszont önnek nem kell aggódnia, mi azért vagyunk, hogy segítő kezet nyújtsunk ehhez a vállalkozáshoz. Gázszerelő és fűtésszerelő szakembereink olyan hasznos tanácsokkal látják majd el, mint hogy mire érdemes figyelni az új gázkazán kiválasztásakor, illetve milyen hivatalos okmányokra van szüksége ahhoz, hogy a kazán csere az előírásoknak megfelelően történjen meg. A mi közreműködésünkkel ön egy megfizethető árért cserébe szabadul meg a kazán csere frusztráló pillanatitól. És lesz egy kiváló, új kazánja, szóval hívjon minket bátran!