Vegye igénybe duguláselhárítás szolgáltatásunkat

Egy erőteljesebb dugulás rendkívül kellemetlen pillanatokat tud okozni egy háztartásnak. Az eldugult szennyvízelvezető és szennyvízcsatorna könnyen az egész család, de még egy lakóközösség kollektív rémálmává válhat. Ilyenkor jön jól a duguláselhárítás.

Eldugul, ami eldugulhat

A házon belüli csővezetékek, csatornák dugulásának a legjellemzőbb oka, hogy a lefolyócső belső oldalán lerakódás képződik, kialakul egy zsírcsomó, az idő közben megdermedt zsíros, olajos maradék maradékából, vagy vízkőből. A csőfalon lerakodó „szennyvízszármazék” növekedés lassan, de biztosan szűkíti a csővezeték belső térfogatát, aminek eredményeképpen a szennyvíz egyre nehezebben folyik keresztül a csövön. Bizonyára sokan találkoztak már a jelenséggel, amikor a lefolyó nem tudja olyan tempóban elnyelni a vizet, hogy az rövid időn belül ne öntsön ki a mosdó- vagy mosogatókagylóból, ha megállás nélkül folyatnánk a csapot. Amikor ezt tapasztaljuk otthonunk, vagy ingatlanunk bármely elfolyóján, ne legyenek kétségeink, közel járunk az elduguláshoz.

Nem mindig használ a házi duguláselhárítás

A különböző, erre a célra megalkotott kemikáliák, zsíroldók, savas anyagok sok esetben segítenek feloldani a lerakódást, azonban a komolyabb dugulásoknál jó barátunk lehet a professzionális duguláselhárítás szolgáltatása. Ugyanis a lefolyórendszeren belül a rossz helyen nagyra hízott üledék már speciális szakértői beavatkozást igényel. Ugyanez a helyzet azokkal a dugulástípusokkal is, amiket a lefolyóba került, oda nem való tárgy, vagy például egy fa gyökérzete okoz.

Halaszthatatlan duguláselhárítás

Szolgáltatásunk rendkívül széleskörű megoldást kínál mind a beltéri, mind pedig a kültéri csatornarendszer megtisztítására. Képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező, fejlett technológiai megoldásokkal felszerelt szakembereink körültekintő tisztasággal oldják meg a kéretlen és váratlan problémát, legyen szó a WC-ről, mosdókról, zuhanyzókról, udvaron található lefolyókról. Nem kell attól tartania, hogy duguláselhárítás után úszni fog a trutymóban és a bűzben. Szakembereink szinte nyomtalanul szüntetik meg a problémát, önnek már csak élveznie kell a tiszta lefolyó kényelmét és előnyeit. A csőrendszerek karbantartása mellett természetes számíthat ránk a kéretlen gyökérzet eltávolításában is.

Amennyiben sürgősen szüksége van egy kiadós, költséghatékony duguláselhárításra, forduljon hozzánk bizalommal, várjuk jelentkezését.